miért pont nálunk ne lenne black friday?

Ezen a héten minden nap Black Friday van az összes áruházban, hétfőtől vasárnapig, sőt, akár három héten keresztül. Kitaláltuk, hogy mi is szeretnénk valamilyen kedvezmény adni Nektek, de mégsem lehet Fekete Péntek az ajánlatunk neve, mert nálunk ez nem csak pénteken érvényes. Így lett Black Weekend, azaz Fekete Hétvége.

Az akcióban a lenti csomagunkat – egészen vasárnap éjfélig – tudod most 10% kedvezménnyel megrendelni, 49.000ft helyett 44.000ft-ért. Természetesen a csomag ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, mint a teljes árú, csak az ár lett kedvezőbb. Karácsonyig már csak a normál fotókönyvek tudnak elkészülni, az exkluzív könyveinket sajnos már csak 2020-ban tudod átvenni. Itt találsz pár mintát is.

A csomag felhasználható karácsonyi fotózásra is – ekkor sem változik az ár -, ebben az esetben kérlek vedd figyelembe, hogy idén már nagyon kevés szabad időpont áll rendelkezésre, mindenképpen telefonos egyeztetés szükséges, hogy együtt megtaláljuk a lehetséges dátumot. Foglalásnál használd a lenti kuponkódot:

BLACK WEEKEND

még ennyi időd van a foglalásra:

Foglalj most időpontot, és 2020. március 31-ig bármikor sort keríthetünk a fotózásra!

 • családi csomag
 • 44.000 ft

 • 2 váltás ruha
 • 40db retusált fénykép
 • 2 óra fotózás stúdióban
 • digitális formátum
 • 30 oldalas, 20x20cm méretű fotókönyv
 • foglalok egy időpontot
Exkluzív fotókönyv

Felár ellenében, akár ilyen exkluzív fotókönyvvel is kérheted a fotózást, de az idő rövidsége miatt, sajnos karácsonyi ajándéknak nem tudod átadni. De ha szeretnéd, készítünk Neked egy vouchert, hogy mégis kerüljön valami  a karácsonyfa alá. Nyugodtan fogd majd ránk…

felszabadult időpontok

Ide kerülnek azok a hétvégi, vagy last minute  időpontok, amiket visszamondtak a fotóstúdiókban, és le lehet rájuk csapni. A szabad időpontok bármikor elfogyhatnak, így kérjük, hogy foglalás előtt vegyétek fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy a chaten! Köszönjük szépen. Ezek a foglalások kifejezetten csak akkor tekinthetőek biztosnak, ha visszaigazoltuk Nektek!

Ha tetszett amit olvastál, az alábbi linken keresztül tudsz időpontot foglalni, vagy az alábbi űrlap segítségével tudsz tőlünk kérdezni, de a chatet is bátran használhatod.

Az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak, bátran írj nekünk! Sok szeretettel várunk!
Dóri&Sanyi

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Telefonszám (ajánlott)

  Üzenet

  Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint. Az adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva tudod elolvasni.