mi is babonásak vagyunk, ezért a mai napon 13% kedvezményt adunk minden csomagunk árából

A városi legenda szerint a babona eredete, hogy IV. Fölöp francia király 1307. október (péntek) 13-ára adta ki a tömeges letartóztatási parancsot a templomos lovagok ellen.
urban legend

Tőlünk nem kell tartanod, sőt, a mai napon MINDEN csomagunkat 13% kedvezménnyel rendelheted meg (a feltüntetett árakból számolódik a kedvezmény). Természetesen a csomag tartalma és a minőség nem változik. Ugye milyen jól hangzik? Lehet mi is babonásak vagyunk?

Az ajánlatunk kizárólag a mai napon 23:59:59-ig beérkezett foglalásoknál érvényes. Kérlek időpontfoglalásnál a kuponkód mezőben tüntesd tüntesd fel a BABONA kifejezést, az árengedményt csak így tudjuk biztosítani számodra. A fotózás időpontját nem kell még most tudnod, elég ha felveszed velünk a kapcsolatot a lap alján található űrlapon keresztül.

Fontos, hogy a fotózásnak még ebben az évben meg kell történnie, kivétel az ALL INCLUSIVE esküvő csomagunk, itt a kedvezményt 2020. május 31-ig megtörtént esküvőfotózásoknál tudod felhasználni.

Ha tetszett amit olvastál, az alábbi linken keresztül tudsz időpontot foglalni, vagy az alábbi űrlap segítségével tudsz tőlünk kérdezni.

Az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak, bátran írj nekünk! Sok szeretettel várunk!
Dóri&Sanyi

Felár ellenében, akár ezt a fotókönyvet is választhatjátok. Mert ugye Ti is tudjátok, hogy minden fotózásunkhoz fotókönyvet is adunk?

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Telefonszám (ajánlott)

  Üzenet

  Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint. Az adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva tudod elolvasni.