Ti kértétek, mi megcsináltuk!

Sokszor kérdeztétek már tőlünk, hogy tervezünk-e olyan csomagot, ami csak pár képet tartalmaz, és nagyon kedvező árú. A legutóbbi bejegyzésünkben összeszedtük, hogy mi miért kerül annyiba, amennyibe kerül, így ha olvastátok, megismerhettétek az árképzésünket is, és azt is láthattátok, hogy vannak olyan fix költségek, amikből nem tudunk lefaragni.

Az árainkat megpróbáljuk alacsonyan tartani, így eléggé el kellett gondolkodnunk, hogy hol tudnánk spórolni egy kicsit, hogy mindenki boldog legyen. Úgy tűnik megtaláltuk a megoldást, és örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól elérhető a “PROFILKÉP” fantázianevű csomagunk. Ezt a csomagot akkor ajánljuk Neked, ha csak pár fényképet szeretnél a Facebookra, esetleg egy társkeresőre a lehető legjobban sikerült fotódat szeretnéd feltölteni.

Persze kellett pár kompromisszumot kötnünk, de természetesen ez nem megy a minőség rovására. Ezt a csomagot csak hétfői napra tudod lefoglalni, csak stúdiós fotózásra van lehetőség és fotózás közben nem öltözhetsz át. Viszont a fotózás után 5 retusált fényképet– és egy 5 oldalpárt tartalmazó, síkban nyíló fotókönyvet kapsz, mely 15×15-ös méretű. Azért ez nem hangzik olyan rosszul 🙂

Ráadásul most június 25-ig, 25.000ft helyett, 10%-kal olcsóbban, csupán 22.500ft-ért juthatsz hozzá mindehhez. Ha még nem vagy 18 éves, kérd meg Anyukádat, vagy Apukádat, hogy kísérjen el a fotózásra!

Mit kapsz ebben a csomagban és mennyit kell érte fizetned?

Az alábbi táblázatban láthatod, hogy a jó hangulaton kívül mire számíthatsz ha eljössz hozzánk.
Mi mindent megteszünk, hogy jól érezd magad és a fotózás után büszkén lapozgasd a fotókönyved – benne a legjobb fotóiddal – és Neked legyen a legmenőbb profilképed.

 • Profilkép csomag
 • 22.500 Ft

 • 1 váltás ruha
 • 5db retusált fénykép
 • 1 óra fotózás stúdióban
 • Digitális formátum
 • 10 oldalas, 15x15-ös méretű fotókönyv
 • Csak hétfői napon foglalható
 • Időpontfoglalás
Még ennyi időd van akciósan lefoglalni a “PROFILKÉP” csomagot:
Ha tetszett amit olvastál, az alábbi űrlapon keresztül tudod megbeszélni velünk a fotózás részleteit, de egyből időpontot is foglalhatsz

Az űrlap elküldése és az időpont kiválasztása nem minősül foglalásnak, bátran írj nekünk! Sok szeretettel várunk! 
Dóri&Sanyi

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Telefonszám (ajánlott)

  Üzenet

  Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint. Az adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva tudod elolvasni.