Nem szoktunk minden fotózásunkról fényképeket mutatni, most viszont kivételt teszünk. Pár hónapja nyílt egy 4 különböző helyszínnel rendelkező fotóstúdió Budapesten, elmentünk megnézni, beleszerettünk, kipróbáltuk és most mutatunk pár képet Nektek a legelső fotózásunkról.

A Stúdió Madison Budán, egy régi raktárépületben kapott helyet, nagyon hangulatos, korszerű, igényesen kialakított helyszín. Természeten fodrász és kozmetikus segítsége is igénybe vehető, ezt a fotózás időpontjának lefoglalásával egy időben kell jelezni.

Sylvi fotózásához a New York fotóstúdiót választottuk, mert itt legalább 5-6 különböző témát lehet egy időben fotózni, természetesen erre 1 óra egészen biztos nem lesz elég. Nekünk is csak a tervezett képek 40-50%-át sikerült elkészítenünk, pedig elég jó ütemben tudtunk haladni. Ez utóbbira számítottunk is, így az első 10 perc után megbeszéltük a további sorrendet és sikerült is tartanunk magunkat hozzá.

Nagyon jól éreztük magunkat, ráadásul elkészült képek is nagyon jól sikerültek. A rutinos olvasók már tudják; ha nekünk jó, akkor Nektek is az lesz. Nézzük csak, most milyen meglepetést tartogat Nektek a Fotó-míves! 

 

10% kedvezmény a studio madisonban!

Ha május 15-ig a “MADISON” kuponkóddal foglalod le a glamour- vagy kismama fotózásod és helyszínnek a Madisont választod, 10% kedvezményt adunk a fotózás árából!
Ajándéknak is kitűnő, mert minden fotózásunk végén fotókönyvet is kapsz, amit vagy megtartasz magadnak, vagy megajándékozod vele azt, aki fontos Neked. Most igazán érdemes meglepni magad, vagy a párod!

Fontos, hogy a fotózásnak augusztus 31-ig meg kell történnie, viszont a pontos időpontot most még nem fontos tudnod, csak a foglalásnak kell időben megtörténnie! Jelen ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze!

Várunk Benneteket nagyon sok szeretettel! Ugye nem felejtettétek el a nyereményjátunkat sem?
Dóri&Sanyi