ez őrület! a mai napon minden csomagunk 10% kedvezménnyel foglalható!

Április bolondja a népszokás szerint az, akit április elsején rászednek, a bolondját járatják vele. A rászedett személy az április bolondja. Manapság április elsején már csak bolondos ajándékot adnak egymásnak az emberek.
kelta eredetű népszokás

Mi nem szeretnénk rászedni, inkább átadunk egy kis ajándékot. A mai napon MINDEN csomagunkat 10% kedvezménnyel rendelheted meg (a feltüntetett árból számolódik a kedvezmény). Természetesen a csomag tartalma és a minőség nem változik. Ugye milyen jól hangzik? Lehet megbolondultunk?

Az ajánlatunk kizárólag bolondok napján (április 1.) 23:59:59-ig beérkezett foglalásoknál érvényes. Kérlek az üzenetben tüntesd fel a MEGBOLONDULTUNK kifejezést. A fotózás időpontját nem kell még most tudnod, elég ha felveszed velünk a kapcsolatot a lap alján található űrlapon keresztül.

Viszont fontos, hogy a fotózásnak május 31-ig meg kell történnie, kivétel az ALL INCLUSIVE esküvő csomagunk, itt a kedvezményt az idei esküvőknél tudod felhasználni.

Ha tetszett amit olvastál, az alábbi űrlapon keresztül tudod megbeszélni velünk a fotózás részleteit.

Az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak, bátran írj nekünk! Sok szeretettel várunk!
Dóri&Sanyi

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Telefonszám (ajánlott)

  Üzenet

  Hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint. Az adatvédelmi tájékoztatónkat IDE kattintva tudod elolvasni.