Újra közeleg a karácsony, újra karácsonyi fotózás Fotó-mívessel!

Idén is – mint az elmúlt években – újra megrendezzük a karácsonyi fotózás nevű eseményünket, melyre a blogbejegyzés alatt tudtok időpontot foglalni.
A mostani évben is csak limitált számban tudjuk vállalni a családok fotózását. A hírlevélre feliratkozóknak már volt 3 napjuk időpontot választani mielőtt ezt a posztot nyilvánossá tettük, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, hogy Ti se maradjatok le az akciókról és a szabad időpontokról.

fotókönyv

Idén meglepetéssel is készültünk, mégpedig nem is kicsivel!

Ha a “kipróbálom csomagot” fotókönyvvel együtt választjátok, akkor most 22.000 ft helyett csak 15.000 ft-ért Tietek lehet egy nagyon igényesen elkészített, 20cm x 20cm nagyságú fotókönyv.
Így összesen 30.000 ft-ért egy nagyon kellemes élménnyel és egy gyönyörű fotókönyvvel lehettek gazdagabbak. Természetesen a kipróbálom csomag fotókönyv nélkül továbbra is elérhető, ára nem változott, idén is csak 15.000 ft. A könyv 30 lap (15 oldalpár) terjedelmű, keményfedeles, fényképes borítóval ellátott, középen teljesen széthajtható, professzionális minőségű. Fotópapírra készül levilágítással (mint régen az igazi fényképek), így soktíz év múlva is olyan minőségű marad, mint amikor kikerült a nyomdából. Ezt a minőséget a gyártó cég, csak regisztrált fotósok számára biztosítja.

Ugye milyen jól hangzik? És ez még mindig nem minden, ezt is tudjuk még fokozni. A nagyszülők is szeretnék látni az unokákat? Nekik is szeretnétek ajándékba adni egy fotókönyvet?  Szerintünk semmi akadálya! Ugyanis a második meglepetésünk a következő: minden további – az elsővel megegyező – 20cm x 20cm-es fotókönyv csak 12.000 ft-ba kerül. Ráadásul, ha élni szeretnétek ezzel a lehetőséggel, ezt elég csak a fotózás során jeleznetek.

Ha ajánlatunk elnyerte a tetszéseteket és az idei karácsonyi fotózást Fotó-mívessel képzelitek el, akkor nem is kell mást csinálnotok, csak az alábbi linken lévő naptárban kiválasztani az időpontot és a szolgáltatást, és a kiválasztott időpontban eljönni hozzánk.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket november utolsó- és december első hétvégéjén!

Kellemes ünnepeket kívánunk!
Dóri&Sanyi